Ni som älskar musik, har ni testat Cbd olja?

Ni som följt bloggen ett tag vet att jag älskar musik och ljud över det mesta här i livet. Men om det är en sak jag fått äta upp genom åren, som jag nu börjat lära mig. Är hur pass viktigt det är att ta hand om en själv. För då går det mycket enklare att syssla med ens passioner. Idag ska jag prata lite om Cbd olja.

Vad har Cbd olja med musik att göra?

Egentligen inte ett skvatt, men häng med mig här. Som jag började inlägget med är välmående viktigt. Allt blir ju så mycket enklare i livet om en har mer energi, en smärtfri kropp och en mer välmående inre värld. Här har vi ju alla våra olika vägar att vandra. Vissa av oss har idag redan en rätt så hälsosam livsstil, medan andra har kämpat sedan unga dar och kanske gör det fortfarande.

Hur som helst min egna erfarenhet av att använda Cbd olja är god, förvisso var jag skeptisk i början och visste inte riktigt vad jag skulle tro. Men efter att läst på internet, kollat dokumentärer och tagit del av forskningsstudier så beslutade jag mig för att testa det för ett par år sedan.

Vad är ens Cbd olja?

Det är en produkt som populariserades för inte allt för länge sedan, mycket har skrivits och snackats om framförallt de senaste 10 åren då produkten kom allt mer till Sverige. Idag använder människor från lives alla åldrar och livsstilar Cbd olja.

Flera stora myndigheter och organisationer betonar vikten av att en produkt som Cbd olja bör vara lättillgängligt för folket på grund av dess stora nytta i olika områden, inte nog med det så är det erkänt som ett säkert preparat.

CBD olja innehåller något som kallas för “cannabinoider” där det finns hittills 144 olika som upptäckt av forskare. Varenda cannabinoid har sin unika egenskap. Dessa cannabinoider påverkar i sin tur ett stort och uråldrigt biologiskt system i människokroppen som kallas för “det endocannabinoida systemet”, även om mycket forskning fortfarande finns och vi endast skrapat på ytan.

Systemets främsta funktion är att upprätthålla “homeostasis” i kroppen, vilket med simplare ord betyder “balans”. Systemet gör det genom att reglera olika funktioner i kroppen så som immunförsvaret, nervsystemet, aptiten. Med hjälp av signalämnen och receptorer inuti kroppen.

CBD oljans cannabinoider inför ett externt tillskott av dessa cannabinoider till kroppen och dess endocannabinoida system helt enkelt. Vill du veta mer finns det gott om information på webben.

Hur jag använder Cbd olja i praktiken:

Jag använder Cbd olja dagligen och gör det på morgonen och sedan på kvällen. Jag tänker ej rekommendera er exakt hur ni ska använda er av CBD, då allas förutsättningar är unika. Tänk dock på att börja långsamt och var uppmärksam, dessutom är mer inte alltid bättre. Utan rätt mängd för olika människor varierar.