Musikbloggen

Hej och välkomna till min blogg. Jag som driver musikbloggen heter Kris och jag älskar musik. Det är ingen hemlighet att jag tycker om musik, det har jag alltid gjort. De som känner mig vet att jag aldrig kan lägga ifrån mig min telefon eftersom jag ständigt lyssnar på Spotify. Trots detta har jag ändå inhandlat en ny fin och dyr stereo som jag har placerat i vardagsrummet. Denna stereo kan kopplas ihop med telefonen och även tv:n och det gör att jag kan spela ännu mer musik än vad jag redan gör.

Favoritartister

Om någon skulle fråga mig vilken genre av musik som är min favorit, skulle jag säga att jag inte har någon. Jag lyssnar på lite olika artister och genrer och går lite på vad jag känner för stunden. Om jag är glad kanske jag lyssnar på dansmusik eftersom jag känner för att dansa och det finns väldigt många artister som gör den typen av låtar, bland annat Jennifer Lopez. När jag känner mig ledsen kanske jag sätter på en ballad som sjungs av Carrie Underwood och ibland gör jag också tvärtom. Då menar jag att om jag är ledsen kanske jag spelar en låt som ska göra mig glad och det kan jag även göra om jag är arg och vill vara glad.

Ibland kan jag också lyssna på Pink, Britney Spears och band som Bon Jovi, Queen och Deep Purple. Som ni ser är det en salig blandning av artister men det är det för att jag inte har någon speciell favorit utan jag lyssnar på artister och låtar efter hur mitt humör är från dag till dag ,och också vad jag känner för att lyssna på vissa dagar. Det gör att jag inte lyssnar på samma låtar varje dag och det ger en bra variation.