Musik är livet

Hej och välkommen till min blogg! Här kommer jag dela med mig av sådant som jag tycker är viktigt i musikvärlden just nu. Ibland kommer jag även skriva om sådant som händer i min vardag, men låt mig lova en sak; det handlar alltid om musik. Jag brukar skämta om att jag är besatt av musik, men egentligen är det inte ett skämt. För mig är det otroligt viktigt att kunna lyssna på musik, spela musik och sjunga. Jag sjunger bara som en hobby och i dagsläget är det inte något jag tänker dela med mig av på bloggen. Men vem vet, kanske är det någon skribent där ute som läser min blogg och lyckas övertala mig att ta steget. Jag har fruktansvärd scenskräck, men jag har inga som helst problem att spela in mig själv. Det gör jag varje vecka!

Tips på bra musik

Jag gillar att recensera sådan musik som jag precis kommit över. Ibland kan det vara riktigt gamla klassiker medan det andra gånger kan vara nya album som precis släppts. Med åren tycker jag att jag själv utvecklat ett väldigt brett register när det kommer till tycke och smak om musik. Desto mer man lyssnar på något, desto mer kan man komma att gilla det.

Utrustning är bra för bästa upplevelsen

Jag kommer här på bloggen även skriva om sådant som är viktigt att tänka på om man vill ha en så bra musikupplevelse som möjligt. Jag brukar meka en hel del med min egen utrustning här hemma, och ibland händer det att jag köper nya högtalare och säljer de gamla. Det är bland annat sådant som ni också kommer kunna läsa om här. Jag vill gärna lära mig mer om musik och uppskattar självklart om det är så att någon vill skriva några rader till mig.