Favoritartister 2018

Jag brukar gå igenom den där spellistan som Spotify genererar åt en med alla ens mest spelade artister varje år, och det kommer det här inlägget att handla om. Eftersom jag inte kan skriva om 2019 än tycker jag att det är passande att ta en titt på det föregående året.

The Weekend

Det här är en av mina absoluta favoriter, och under 2018 släppte han väldigt många hits som gick direkt in på min favoritlista.

Bomba Estéreo

Det här är ett band från Colombia som snabbt klättrat på listor runtom i världen. De är ännu inte så kända i Europa, men jag hittade dem av en slump när jag kollade på de mest spelade låtarna i Sydamerika. Musiken är väldigt avkopplande och sångerskans röst är helt unik.

First Aid Kit

Den här svenska duon är en av mina absoluta favoriter och det spelar ingen roll om de släpper nya album eller inte, de spelas frekvent i mina högtalare. Jag tycker att deras sound är väldigt härligt och kombinationen mellan deras röster ger mig gåshud varje gång.

Dua Lipa

Vilket stjärnskott som bara kom in och tog över musikvärlden 2018. Jag föll för Be the one så fort jag hörde den, och sedan lyssnade jag igenom hela hennes album och blev kär i allt. Jag tycker att det här är en intressant artist som verkligen har valt att gå sin egen väg. Jag tror att vi kommer att få se mycket mer av henne i framtiden.

Khalid

De låtar som jag fortfarande spelar mycket är Khalids. Det spelar ingen roll vilket humör jag är på. Det finns alltid en låt som passar in i situationen. Jag skulle vilja påstå att Khalid är ett unikum när det kommer till att producera musik. Förhoppningsvis kommer han att släppa nytt inom kort! Senaste låten med Drake var riktigt bra.