Älskar bra musik

Något som jag upplevt hänt genom åren är att jag blir mer och mer intresserad av olika genrer av musik. Det är inte alls som för 5 år sedan då jag endast ville lyssna på en platta om och om igen, utan nu vill jag gärna variera mig. Jag älskar funktionen på Spotify som gör det möjligt att “go to radio” med en låt. Här kommer några av mina favoriter som jag har just nu.

Gamla klassiker

När det kommer till gamla klassiker så har jag många favoriter, men jag måste nog ändå säga att ABBA alltid varit nummer 1. Jag tycker att det finns så många olika nyanser i deras låtar och jag kan lyssna på samma låtar hur många gånger som helst utan att bli trött på dem.

Okända men bra låtar

Något som jag brukar göra är att jag söker på lokala artister i närheten där jag bor. De är absolut inte kända internationellt, men de kanske kommer bli det en vacker dag. Jag kommer ihåg att jag för många år sedan lyssnade på Maja Francis innan hon slog igenom.

Otippade favoriter

Den här kategorin är nästan den roligaste för att folk blir alltid så förvånade när jag säger att jag gillar en del band eller artister. Lars Winnerbäck är en sådan och jag måste erkänna att jag inte var ett stort fan av honom i början, men hans album är riktigt bra och de har gjort ett starkt intryck på mig.

Nykomlingar värda att lyssna på

Nu för tiden så försöker jag följa med i vad som är hett i musikvärlden. Men det är så mycket nytt hela tiden att jag känner att det är svårt att alltid hänga med. Jag gillar många nya låtar och finner dem på topplistorna på Spotify. Där kan man söka utifrån länder.